◕‿◕ Mr. and Mrs. Bloggie ◕‿◕

Friday, December 21, 2012

Oh Holiday ! ]:

Assalamualaikum. Hey peeps. 
Alhamdulillah kita masih dapat hirup udara di bumi barakah ini.


Time flies very fast ~
Eh. Hmm, betul lah.
Guest what, today dah 21 Dec.
Less than one week kena balik sekolah.
Sedih ah camnii, next year saya Form 3.
Repeat, Form 3 >o<
Ohmyyy cuak bebeh.


Sebelum terlupa.
Diumumkan Kusiss dapat 48 orang 9A.
Congrats ek yang dapat.
Especially dua orang kawan aku tuh. :D
Congrats bro. I'm proud of you (y)
Nanti saya bagi gula gula.
Muahahahaha. C:


Cuti ni kan kerja saya Whatsapp jee.
Eh, plus twitter and facebook.
Hahaha takde kerja. Pemalas -,-
Then, install game Pou.


via Whatsapp ;)


Holiday dah nak habis.
Asrama dah menyeru namaku.
Okay, itu hiperbola -..-
Okay lah. Malas nak tulis panjang lebar.
Papaii, Assalamualaikum ;*

Friday, December 7, 2012

Melawat Beloved School ^^

Assalamualaikum.

Kusiss Kusiss Kusiss :*


Hey hey. Semalam kan aku pergi Kusiss.
Hahaha, batak gilaaa lah kau Izzati .-.
Aku pergi sana sebab my bro habis SPM.
Siap buat makan makan lagii. Haih -..-
Takpe lah. Last day at school kan.
Tahun depan dah susah nak jumpa.


Via Twitter *wink wink*

Okay. Let me describe my tweets.
First, aku gi Kusiss jugaa kerana aku tertinggal buku teks.
I know, it was awesome. Bhahaha careless.
Tapiii, Adibah punya kes pun serupa ngan aku.

OH MY TEXT BOOKS.!

Second, speech untuk semua form 5 especially for Batch 15.
Syoknyaaaaaa korang :3
Next year, siapa kena ke PLKN tuh have a fun lah. :)
Hehe. Congrats *big clap*


Third, time fetch abang aku tuh, ada buat makan makan.
Then, I wait for someone to be there.
Unfortunately, dia takde. Phew ;/
Sedih kot. Mulut aku tak berhenti tanya mana dia.
Abang aku kata, kat class.
And it was awesomeeeee .-.


Nak promote twitter lah --> Follow I meh.
Hahaha. Dah lama aku tak blogwalking.
Tak active macam dulu dah.
Sekarang makin malas. Hehe T^T
Okay lah. Nak bw jap.
Tata, Assalamualaikum.

p/s ; Silalah pergi ke masjid untuk solat Jumaat wahai kaum Adam.

Hmph. I miss you :'(

Assalamualaikum.


This is what I feel right now .-.

Heyya. Tadi aku jadi pakar cinta.
Bhahaha. Tak sedar diri betul.
Single nak nasihat untuk orang couple.
Kan kan.? Hahaha xD
Lantak I lah. I.? Eiii, geli gilaa *muntah pink*


Okay. Tadi dia on.?
Siapa dia.? Siapaaaaaaaaaaaa.?!
Uhuk uhuk. Ada lah. secret
Hmph. Aku excited tapi, bukan aku tegur dia pun.
Nak buat pengakuan nii :

AKU MENYESAL UNFOLLOW DIA.!

Yeayy. Padan muka aku.
Dah lah dia private tweet dia. 
Hmph. Nak follow balik.?
Memang tak ah aku. Gilaaa hape -..-
Buat malu jee. Kang nampak sgt aku suka dia.
Tapii, aku unfollow dia sebab aku benci dia. 
Eh.? Statement apakah.?!! 

I hate you but I love you, too :*

See, aku mereng wooo~
Haih. Aku nak tegur dia tapi. . .
Entah lah. He is my past.
Haih otak, asal lah susah sgt awak nak lupa dia.?! 
Macam lah dia ingat aku. 
Ye lah kan, ada orang lain. 
Hish, stop about him.


Okay. Done. Sadlife
Assalamualaikum peeps.


Wednesday, December 5, 2012

Apabila Kebosanan '-'

Assalamualaikum peeps.!


Yo yo yo. -'-
Heii. Sedih oh harini, semalam.
Tau kenapa, someone nii marah aku ;(
Tak balas mesej aku langsung kot.
Hmph. Tunggu jee dia on.
Then tadii . . . . . 

*On Facebook* *On Twitter* *Facebook bosan, off* *On Facebook balik, dia baru off*

Hoiii. Aku nak chat ngan kau lah, gilaa.!
Apasal kau on sekejap sangat. -,-
Okay, menyesal off Facebook tadii ><
Huarghhh. Takpe lah.
Layan Simsimi yang comell je lah.


Sian Marha :3 Aini tuh kawan aku lah '-'


Tengok.! Simsimi yang comel memang suka merepek.
Anyway, aku layan je sebab aku tengan BOSAN >.<
Hahaha. Sian aku T.T *gedik*
Meh layan Simsimi gilaaa :))


Awek dia memang cun, tapi bukan aku lah -.-


See, memahami jugak Simsimi nii.
Hahaha. K, jelly I. :/
Okay. Bored day. Assalamualaikum ;]



Tuesday, December 4, 2012

Spending Our Time Together :']

Assalamualaikum. Heyy peeps :]


You are someone's reason to smile :)

I sent that quote to my Best Friend. :)
Anyway, quite cute right.? Jyeah.! ^^
Hmm. I got so much fun when I spend my time with my Family.
Oh, I Love Them Much :')
Anyway, yesterday we watch a movie together.
Tadaaaaaaaaaaa. Take a look.

A cute boy named Hugo :]

It was such as amazing movie.!
I enjoy it :))
This story is about a boy who named Hugo Cabret.
He has a robot "automaton".
Okay. Just search it at youtube okayy.


Tataaaa, enjoy the movie.
Assalamualaikum, peeps ;)

Monday, December 3, 2012

Surau ?!


Assalamualaikum, peeps :)


Midvalley Megamall :))


Heyya.
A few days ago, I went to Midvalley with my Mom and sisters.
Jalan jalan kat sana. Ceh :3
Then, nak solat Zohor time tuh.
Tengok kat map dia, ada 2 surau.
1 kat LG and 3rd floor. Kami kat 1st floor. 
Then, decide nak pergi surau 3rd floor.


Sampai 3rd floor kemain kami pusing.
Dah lah penat plus sakit kaki gilaa.
Cari punya cari tak jumpaa. 
At last, tanya Pak Guard.
Dia kata kat 3rd floor takde.
Kena pergi kat LG.
Dalam hatii aku . . . . . 
Sakai punya map. Nak tipu orang lak :))
Dah lah penat macam hapee je.
Sampai gak kat surau tuh. Hahaha.


------------------------------------------------------------------


Sabtu, 1st December 2012.
Time tuh baru balik dari majlis perkahwinan.
Then, malam tuh nak pergi  Shah Alam pulokk.
Stop at Petronas nak solat Asar.
Tup tup, surau ada 1 lak.
Then, solat je laah.


Time keluar tuh, ada pakcik tunggu nak solat.
See, kan dah menyusahkan pakcik tuh.
Sian pakcik tuh kena tunggu.


Done for today. Okayy ^^
Tata, Assalamualaikum peeps. :)
p/s : Buat lah surau banyak lain kali. :))





Keep dreaming of it ;(

Assalamualaikum peeps :)


Heyya. Happy Holiday uolls.!
It's 3rd December already. Yuhuuuu.
Homework dah lah tak siap lagii. Ergh -.-''
Malasnyaaaaa nak buat :/
Sesiapa nak buatkan.? Angkat tangan cepat.!


My primary school, Skbtk :)


Kebelakangan nii aku asyik mimpi budak SKBTK.
Taktau Skbtk.? Ish, that's my primary school lah.


SK Bandar Teknologi Kajang

Huhu. Aku rindu sekolah tu.
Aku rindu nak sekolah situ.
Lame kot tak jumpa kawan kawan kat sane. 
Nak jumpa dorang. :'(
Lagi lagi ngan . . . . . . . . . . . . . . . 


Miss them badly ;'(


I miss uolls. Hope to see them one day.
That's all for todayy ^^
Okay. Tata, Assalamualaikum. :)

Saturday, December 1, 2012

My Bestie :)

Assalamualaikum ;)


I Love You ;)


Opsss. Takyah hiraukan picture di atas.
Tiada kaitan antara yang hidup dan mampos.
Haih. Holiday yang kurang panjang.
Kemalasan kerajinan membuat homework terserlah.
Semalam nak buat tapi, niatku terbantut.
Ayah ajak tengok movie sesama.


The Next Three Days

Haaaaa. Movie tu lah.
Semua layan sampai habis.
Semua.? Not exactly. 
My brothers semua tak ada.
Miss them badly :'( *tak tipu*


Okay. Dah lari tajuk actually.
My Bestie. Hmm.
Kawan memang ramai... Tapi nak cari sahabat sejati payah... 1 dalam 1000..Bila kita ada "SAHABAT" , hargailah mereka. - ISLAM IS MY WAY LIFE.
True right.? I admit it.
Anyway, kita mesti kawan ngan semua orang.
Even dia bukan sekepala ngan kita.
Macam budak baik ngam ngan budak baik jee.
Budak yang gila gila ngam ngan yang sekepala jee.


Okay okay. Nak tengok tak budak tinggi nii.?
Taknak.? Hmph, sampai hatii :(


Me and Dewi :)


Credit by : Sabrina Ghani

Itu picture kami time kelas Bahasa Arab.
Cehh, sempat lagi amik gambar kan.? :3
Sebab tu lah Arab dapat B. :( sedih jee 
Nama budak tinggi tu Derwina Alani a.k.a Dewi.
Dewi Momo . Mati kalau Dewi baca xD
 Nur Izzati SAYAANG Derwina Alani :*
Hahaha. Amik kau. Over betul saiz. :D
Done for today.
Tata, Assalamualaikum :)