◕‿◕ Mr. and Mrs. Bloggie ◕‿◕

Friday, December 7, 2012

Hmph. I miss you :'(

Assalamualaikum.


This is what I feel right now .-.

Heyya. Tadi aku jadi pakar cinta.
Bhahaha. Tak sedar diri betul.
Single nak nasihat untuk orang couple.
Kan kan.? Hahaha xD
Lantak I lah. I.? Eiii, geli gilaa *muntah pink*


Okay. Tadi dia on.?
Siapa dia.? Siapaaaaaaaaaaaa.?!
Uhuk uhuk. Ada lah. secret
Hmph. Aku excited tapi, bukan aku tegur dia pun.
Nak buat pengakuan nii :

AKU MENYESAL UNFOLLOW DIA.!

Yeayy. Padan muka aku.
Dah lah dia private tweet dia. 
Hmph. Nak follow balik.?
Memang tak ah aku. Gilaaa hape -..-
Buat malu jee. Kang nampak sgt aku suka dia.
Tapii, aku unfollow dia sebab aku benci dia. 
Eh.? Statement apakah.?!! 

I hate you but I love you, too :*

See, aku mereng wooo~
Haih. Aku nak tegur dia tapi. . .
Entah lah. He is my past.
Haih otak, asal lah susah sgt awak nak lupa dia.?! 
Macam lah dia ingat aku. 
Ye lah kan, ada orang lain. 
Hish, stop about him.


Okay. Done. Sadlife
Assalamualaikum peeps.


No comments:

Post a Comment