◕‿◕ Mr. and Mrs. Bloggie ◕‿◕

Friday, December 7, 2012

Melawat Beloved School ^^

Assalamualaikum.

Kusiss Kusiss Kusiss :*


Hey hey. Semalam kan aku pergi Kusiss.
Hahaha, batak gilaaa lah kau Izzati .-.
Aku pergi sana sebab my bro habis SPM.
Siap buat makan makan lagii. Haih -..-
Takpe lah. Last day at school kan.
Tahun depan dah susah nak jumpa.


Via Twitter *wink wink*

Okay. Let me describe my tweets.
First, aku gi Kusiss jugaa kerana aku tertinggal buku teks.
I know, it was awesome. Bhahaha careless.
Tapiii, Adibah punya kes pun serupa ngan aku.

OH MY TEXT BOOKS.!

Second, speech untuk semua form 5 especially for Batch 15.
Syoknyaaaaaa korang :3
Next year, siapa kena ke PLKN tuh have a fun lah. :)
Hehe. Congrats *big clap*


Third, time fetch abang aku tuh, ada buat makan makan.
Then, I wait for someone to be there.
Unfortunately, dia takde. Phew ;/
Sedih kot. Mulut aku tak berhenti tanya mana dia.
Abang aku kata, kat class.
And it was awesomeeeee .-.


Nak promote twitter lah --> Follow I meh.
Hahaha. Dah lama aku tak blogwalking.
Tak active macam dulu dah.
Sekarang makin malas. Hehe T^T
Okay lah. Nak bw jap.
Tata, Assalamualaikum.

p/s ; Silalah pergi ke masjid untuk solat Jumaat wahai kaum Adam.

No comments:

Post a Comment