◕‿◕ Mr. and Mrs. Bloggie ◕‿◕

Saturday, December 1, 2012

My Bestie :)

Assalamualaikum ;)


I Love You ;)


Opsss. Takyah hiraukan picture di atas.
Tiada kaitan antara yang hidup dan mampos.
Haih. Holiday yang kurang panjang.
Kemalasan kerajinan membuat homework terserlah.
Semalam nak buat tapi, niatku terbantut.
Ayah ajak tengok movie sesama.


The Next Three Days

Haaaaa. Movie tu lah.
Semua layan sampai habis.
Semua.? Not exactly. 
My brothers semua tak ada.
Miss them badly :'( *tak tipu*


Okay. Dah lari tajuk actually.
My Bestie. Hmm.
Kawan memang ramai... Tapi nak cari sahabat sejati payah... 1 dalam 1000..Bila kita ada "SAHABAT" , hargailah mereka. - ISLAM IS MY WAY LIFE.
True right.? I admit it.
Anyway, kita mesti kawan ngan semua orang.
Even dia bukan sekepala ngan kita.
Macam budak baik ngam ngan budak baik jee.
Budak yang gila gila ngam ngan yang sekepala jee.


Okay okay. Nak tengok tak budak tinggi nii.?
Taknak.? Hmph, sampai hatii :(


Me and Dewi :)


Credit by : Sabrina Ghani

Itu picture kami time kelas Bahasa Arab.
Cehh, sempat lagi amik gambar kan.? :3
Sebab tu lah Arab dapat B. :( sedih jee 
Nama budak tinggi tu Derwina Alani a.k.a Dewi.
Dewi Momo . Mati kalau Dewi baca xD
 Nur Izzati SAYAANG Derwina Alani :*
Hahaha. Amik kau. Over betul saiz. :D
Done for today.
Tata, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment